Average Rob en Omdat Het Kan veroveren de Vlaamse podia. Van de zeedijk van Westende tot de podia van Tomorrowland, overal knalt het lied ‘On met la patate’ door de speakers.

Het tweetal wist zelfs een nominatie van Zomerhit in de wacht te slepen. “Ik vind het bijzonder dat ‘On met la patate’ genomineerd is, want het is totaal geen Radio2-nummer”, gaat Average Rob van start in Dag Allemaal. “Ik schat onze kansen dus niet echt hoog in. In tegenstelling tot Niels Destadsbader. We sloten een weddenschap af, ik moet hem een bak bier als we winnen. Camille heeft ook al gezegd dat we de Zomerhit weleens op onze schouw kunnen zetten, maar wij denken dat zij of Aaron Blommaert met de hoofdprijs gaat lopen.”

Het tweetal geeft aan dat ze momenteel van alles meemaken dat zelfs niet op hun bucketlist stond. “Onverwachte dingen doen die we onszelf nooit hadden zien doen, is de draad door onze zomer. We beseffen ook dat we bij de weinige gelukkigen horen die dit mógen meemaken. We doen ook enkel dingen die we zelf oprecht leuk vinden, misschien is dat wel de sleutel. Op de een of andere manier openen we steeds deuren die niet eens op slot waren. We doen onze eigen goesting, maken plezier en voilà.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.