Wendy Van Wanten en Willy Sommers beleefden onlangs nostalgische momenten toen ze hun nummer ‘Kijk eens diep in mijn ogen’ op het podium van Tien Om Te Zien mochten zingen. Al is dit zeker niet het enige moment dat Wendy deze zomer weemoedig naar het verleden keek.

In Primo lezen we namelijk dat Estelle, de dochter van Wendy en Frans ondertussen al zestien is geworden en haar eerste festivalzomer mocht beleven. “Ze is half juli voor de eerste keer naar Ostend Beach geweest”, gaat Wendy van start. “De volledige drie dagen, en ze had ook nog enkele andere festivalletjes op het programma staan zoals Feest in het Park en Campo Solar.”

Wanneer de reporter aangeeft dat het opvalt dat Wendy een ietwat bezorgde indruk nalaat, geeft de zangeres aan dat je als ouder uiteraard altijd bezorgd bent. “We zijn er dus mee bezig, ja. Maar Frans en ik zijn alleszins geen overbezorgde ouders. Dat hoort bij het opgroeien. Estelle gaat naar het vijfde middelbaar, ze studeert goed, en ze verdient het om van de festivalzomer te genieten. We gunnen het haar dus.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.