Debby Pfaff heeft zicht bij de geboorte van Keano en Liam even helemaal naar de achtergrond geplaatst om zich volledig te kunnen focussen op de opvoeding van haar twee zonen. Ondertussen is de dochter van Jean-Marie opnieuw het ondernemersleven ingestapt en is ze manager van haar eigen fitnesszaak NRG in Beveren.

In Dag Allemaal lezen we echter dat nu haar zonen meerderjarig zijn, ze opnieuw klaar is om terug op de voorgrond te treden. Een droom die ze deelt met Keano en Liam zo blijkt.

“In het verleden heb ik elke opdracht in de media- en modewereld geweigerd, maar dat gaat nu veranderen”, gaat Debby van start. “Het wordt tijd dat ik iets doe met mijn creativiteit, dat er weer schwung in mijn leven komt. Het is niet uitgesloten dat ik samen met mijn zonen iets voor tv ga doen, maar over de terugkeer van ‘De Pfaffs’ beslis ik niet alleen. Ik denk eerder aan de tv-programma’s ‘Klopjacht’ en ‘Code Van Coppens’ voor mijn zonen, en ‘De Verraders’ voor mezelf. Voor een reisprogramma mogen ze mij ook altijd vragen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.