Jacques Vermeire besloot om voor Tien Om Te Zien nog één keer zijn tangoschoenen van onder het stof te halen om zijn nummer ‘Max’ op de zeedijk van Westende te brengen.

“Ik heb dat nummer dertig jaar lang niet gezongen, dus ik moest de tekst toch even opfrissen en opnieuw instuderen”, licht de komiek toe in Story. Gelukkig kon hij rekenen op zijn dochter Julie, die naar eigen zeggen grote fan is van de legendarische Max de Keukeleire.

“Iedereen weet dat ik grote fan ben van mijn papa als DDT in F.C. De Kampioenen maar Max vind ik even legendarisch. Dertig jaar geleden was ik nog niet geboren, maar ik ken de songtekst uit mijn hoofd. ’t Is een topnummer. Veel mensen zijn dat blijkbaar vergeten.”

Het tweetal deelt op een bepaald moment zelfs het podium tijdens de act, wanneer Julie samen met haar vader de tango danst. “In de film is Greet Rouffaer zijn danspartner, nu ben ik dat heel even”, besluit Julie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.