In Dag Allemaal lezen we dat Junior Planckaert en zijn vriendin Pauline De Vos besloten hebben om een punt achter hun relatie te zetten.

Hoewel veel mensen de Planckaert-zoon een warm hart toedragen, geven sommige insiders aan dat veel leeftijdsgenoten verder in het leven staan als hij en dat deze breuk misschien wel eens een uitgelezen moment kan zijn om knopen door te hakken.

Volgens deze bronnen zou ook Pauline het soms moeilijk gehad hebben met zijn besluiteloosheid. Zo zou de jongedame met vragen gezeten hebben over samenwonen, de toekomst van hun relatie en eventuele kinderen. Vragen waarop Junior haar het antwoord schuldig moest blijven.

Psychologe Sarah Van Pelt, die Junior tijdens zijn zoektocht naar de liefde begeleide, gaf destijds al aan dat zijn breuk met grote liefde Shirley destijds diepe littekens had nagelaten. “’t Is niet makkelijk, ik vergelijk iedereen nog altijd met Shirley”, gaf hij destijds ook eerlijk toe.

Misschien dat deze breuk Junior een kans geeft om op zoek te gaan naar zichzelf en om deze oude wonden volledig te laten helen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.