Kürt Rogiers vertolkt al jaren de rol van Lars in de populaire VTM-soap Familie. De acteur zou volgens recente roddels hier trouwens aardig zijn boterham mee verdienen, sommige bronnen spreken zelfs van 800 euro bruto per dag. Een bedrag waarmee de acteur tot de bestbetaalde soapacteurs van het land zou behoren.

“Ik heb dat artikel ook gelezen en vraag me af waarop ze zich baseren”, gaat Kürt van start in Story. “Vooral de timing was vervelend, het was rond het overlijden van mijn moeder. Ik had toen een foto van haar gepost op sociale media en een man schreef eronder: ‘Mijn gemis zou snel over zijn mocht ik 800 euro per dag verdienen.’ Zeer pijnlijk en vooral zeer fout.”

Hoeveel de acteur nu net verdient, mag hij uiteraard niet prijsgeven. “De mensen mogen weten dat ik goed mijn boterham verdien, maar ik kan mij geen eiland ergens in de Middellandse Zee veroorloven, hoor, zelfs geen riant buitenverblijf. Ik ben zelfstandige en wat ik mezelf uitkeer is bijvoorbeeld een pak minder dan wat mijn vrouw Els in het onderwijs verdient.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.