Siska Schoeters en Niels Destadsbader presenteren al een aantal jaren samen Zomerhit en kunnen het uitstekend met elkaar vinden. Dit zorgde ervoor dat de reporter van Primo inzag dat Niels best veel vriendinnen heeft, iets wat de presentator ook bevestigd.

“Ik denk dat Niels vooral bevriend is met een bepaald soort type vrouw. Stoere vrouwen. Zoals Julie Vanloo van de Belgian Cats en mezelf”, gaat Siska van start. “Dat is juist. Echte vrouwen maar toch ook een beetje one of the boys. Ik moet niet nadenken wat ik zeg in hun bijzijn”, vult de presentator aan. Waarop Siska op haar beurt dan weer verklapt dat ze evenveel vrouwonvriendelijke moppen maakt als Niels.

Niels geeft aan dat hij met vrouwen beter over emoties kan praten. “Dat doe je minder met mannen. Ik ben best wel een emotionele man, vandaar dat ik ook een goeie band heb met mijn exen.”

“Niels is echt een goeie vrouwenvriend. Het is fijn om als vrouw bij hem te vertoeven”, besluit Siska.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.