Tijdens een interview met TV Familie krijgt Loredana de vraag gesteld of ze een katten- of hondenpersoon is. Daarop geeft de zangeres het diplomatische antwoord dat beide hun charme hebben.

“Katten zijn perfect voor rustige avonden, honden zijn geweldige metgezellen voor avontuur. Onze hond Atmoz hebben we twee jaar geleden helaas moeten laten inslapen. We zijn te vaak onderweg om een nieuwe viervoeter in huis te halen, anders hadden we er al lang één.”

Wanneer Loredana geconfronteerd wordt met de stelling dat mensen die geen dierenliefhebbers zijn, niet te vertrouwen zijn, geeft ze aan dat dit volgens haar niet noodzakelijk het geval is. “Hoewel liefde voor dieren vaak een teken van empathie is, zegt het niet alles over je karakter of betrouwbaarheid. Als je een workaholic bent, heb je soms gewoon geen tijd voor huisdieren. Dat betekent niet automatisch dat je onbetrouwbaar bent.”

Tot slot vraagt de reporter welk huisdier de Limburgse nooit in huis zou halen. Daaruit blijkt dat Loredana geen grote fan is van slangen. “Die horen thuis in regenwouden en woestijnen, en niet in Limburg. Jakkes!”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.