In TV Familie lezen we dat Sergio Quisquater een aantal jaar geleden flink is opgelicht.

“Ik was gestopt voor een sanitaire stop en werd in de bosjes aangesproken door een man met een grote plastic vuilzak”, gaat de zanger van start. “Hij beweerde dat ik de deal van mijn leven kon doen met het kopen van een goedkope videorecorder én videocamera die ‘van de camion waren gevallen’. Hij liet me de dozen zien, verpakt in bubbeltjesplastic. Ze voelden inderdaad zwaar aan. Ik moest snel beslissen, anders zou het te gevaarlijk worden. Ik dacht de slag van mijn leven te slaan en wilde mijn vrouw verrassen. Met mijn laatste cash geld betaalde ik omgerekend zo’n 1.500 euro.”

Helaas bleek bij het uitpakken van zijn nieuwe aankoop dat hij geen camera maar wel twee bakstenen had gekocht. “Omdat we aan de grens niet zélf beschuldigd wilden worden van fraude of heling hebben we de dozen maar snel in een container gegooid. We hebben in Firenze dan nog een goed glas gedronken om te bekomen van de shock, en dan zijn we terug naar huis gereden. De vakantie was voorbij. Maar mijn huwelijk gelukkig niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.