Nick Laenen heeft op financieel gebied nog niet veel geluk gehad als het op reizen aankomt, zo kunnen we afleiden uit een artikel in TV Familie.

De Blind Getrouwd-deelnemer vertelt dat hij in New York de musical Billy Elliot wou bezichtigen en 200 dollar per ticket betaalde. “Maar ik was totaal niet op de hoogte dat je aan de Box Office op Broadway ook lastminutetickets kunt kopen voor een appel en een ei. Mijn buurman had amper 50 dollar betaald voor één ticket.”

Ook tijdens de corona-pandemie zat het niet mee voor Nick. “Toen de Zuid-Afrikaanse variant van covid uitbrak, was ik toevallig in Zuid-Afrika. Alle vluchten werden gecanceld, waardoor wij een tijdlang vastzaten. We hebben toen een belachelijk duur ticket gekocht van 1.300 euro om toch maar in België te geraken… En dan had ik eigenlijk al een retourticket, hé. Datzelfde jaar had ik trouwens ook al een ticket gekocht inclusief covidverzekering. Máár – opnieuw had ik de kleine tekst niet gelezen – dat bleek enkel geldig wanneer je zelf door corona geveld werd. Wanneer de Belgische overheid een reisverbod uitvaardigde voor een bepaald land bleek annuleren helemaal niet gratis. Door corona ben ik zo op een jaar 2.000 euro kwijtgespeeld door vliegtickets die voor de vuilbak waren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.