Hoewel we Geena Lisa minder op tv zien verschijnen dan vroeger, blijkt het tv-gezicht het toch nog aardig druk te hebben, zo lezen we in Primo. Zo presenteert Geena nog steeds, schrijft ze boeken, geeft ze lezingen, acteert en zingt ze én coacht ze mensen die met narcisme te maken krijgen.

“Ik ben een kleine tien jaar geleden begonnen met cognitieve gedragscoaching, hartcoherentietrainingen en stress- en burn-outpreventie”, gaat Geena gemotiveerd van start. “Mentale fitness als het ware, mensen de energie geven om plezier te hebben in het leven. Ondertussen ben ik voor 95 procent van de tijd narcismecoach.”

Het tv-gezicht geeft aan dat ze ervaringsdeskundige is en dat ze zich erg in het thema heeft verdiept. “Veel mensen willen hun verhaal bij mij komen doen, omdat ze me vertrouwen. Ze stappen liever naar iemand toe die het ook heeft ervaren, zoals ik, omdat ze weten dat ik niet zal beoordelen en veroordelen. Ik weet waarover het gaat.”

Het feit dat Geena bekend is, blijkt een zegen en een vloek te zijn. “Voor de ene persoon wordt de afstand kleiner, omdat men het gevoel heeft dat men mij kent, voor de andere persoon wordt die afstand misschien net groter”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.