In ‘Kalm Waes’ verklapt Tom Waes dat hij in de eerste plaats vooral een goede vader wil zijn voor zijn kinderen. Een gedachte die hem erg veel stress bezorgt.

“Een goede vader zijn is nog altijd mijn doel nummer één”, gaat de presentator van start in Dag Allemaal. “Soms vragen ze wat er op je grafsteen moet staan. Wel, graag: ‘Hij was een goede vader’. Veel liever dan: ‘Hij was een tv-persoonlijkheid.’”

Gelukkig zijn de kinderen goed op hun pootjes terechtgekomen en zijn ze uitgegroeid tot zelfstandige sterke personen. “Ik hoef me niet meer af te vragen of ze goed studeren, of te piekeren over wat ze gaan doen.” 

Ondertussen heeft Tom een speciale band kunnen opbouwen met zijn kinderen. Zo geeft de presentator aan dat ze tegenwoordig zelfs meer vrienden zijn geworden. “Mijn dochter heeft me een paar weken geleden meegevraagd naar de Lokerse Feesten, samen met mijn petekind, da’s haar goede vriendin. Met Milo ga ik fietsen, soms doen we een rit van vier uur en amuseren we ons geweldig. Ik ben door mijn stressjaar gestapt met de hulp van m’n kinderen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.