Blind Getrouwd-deelneemster Larissa Vandevelde en haar broer Axl hebben een unieke band, zo kunnen we afleiden uit een interview in Dag Allemaal. Niet alleen zijn de twee echte soulmates, ze zijn ook nog eens huisgenoten. Enerzijds omdat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden maar anderzijds was dit financieel ook een verantwoorde beslissing.

Om deze reden geeft Axl in Dag Allemaal aan dat het best lastig kan worden op financieel gebied mocht zijn zus bij haar kersverse echtgenoot Simen intrekken. “Maar het zal wel lukken”, stelt hij de lezer meteen gerust.

“Tijdens de opnamen heb ik al kunnen wennen aan zo’n leven alleen”, gaat Axl van start. “Ik had verwacht dat het moeilijker zou zijn. Al was het bij momenten wel eenzaam. Als Larissa hier is, is er altijd leven in de brouwerij, ze praat constant. Als het mij hier te stil werd, belde ik dan naar haar.”

Erg opvallend zo vindt zus Larissa omdat Axl een hekel heeft aan telefoneren. “Dat blijft altijd beperkt tot het hoogstnoodzakelijke. Maar nu hingen we soms twintig minuten met elkaar aan de lijn. Het heeft ons doen inzien dat er niets zal veranderen, ook al wonen we niet meer samen. Die band van ons, die blijft, wat er ook gebeurt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.