Onlangs mocht Tine Priem haar eerste kindje verwelkomen. Vol trotst stelt de actrice haar zoontje Georges voor aan Story.

Gelukkig blijkt de kleine spruit een ware droombaby te zijn, die zijn moeder haar nachtrust lijkt te gunnen. “Hij is ook heel alert en nieuwsgierig, maar ook ontzettend lief”, zo vult Tine aan.

Wanneer de reporter vraagt hoe de bevalling is verlopen geeft de kersverse moeder aan dat het gelukkig allemaal erg vlot verliep. “Niet dat ik het morgen opnieuw ga doen, maar ik vond het een heel mooie ervaring”, gaat ze van start. “Ik zal nooit vergeten toen de gynaecoloog zei dat ik nog één keer moest persen. Je ziet dat kindje uit jou komen en dan leggen ze hem in jouw armen. Het was meteen liefde op het eerste gezicht. Dat zal voor altijd het mooiste moment uit mijn leven zijn.”

Het is duidelijk dat Tine momenteel op een roze wolk leeft, al maakt dit haar wel erg kwetsbaar zo geeft ze eerlijk toe. “Bij het minste geluidje dat Georges maakt, ga ik kijken. Dat moederinstinct, om voor hem te zorgen, was meteen aanwezig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.