Tine Priem lanceerde onlangs haar tweede kledinglijn bij e5. Wanneer de reporter van Story vraagt door wie of wat de actrice zich heeft laten inspireren, geeft ze aan dat ze vooral aan de hand van Pinterest een moodboard heeft gemaakt.

“Stoere en stijlvolle looks met een nadruk op donkere herfsttinten”, zo legt Tine uit. “De designer van e5 zat meteen op dezelfde golflengte, het was snel in kannen en kruiken. Al mochten er zeker ook wat vrouwelijke en zachte items in de collectie zitten met lichte kleuren.”

De actrice steekt het niet onder stoelen of banken dat Victoria Beckham een grote inspiratie was voor haar nieuwe lijn. “Ik vind dat zij een heel stijlvolle kledingstijl heeft. Die lange jas uit mijn collectie had ik bijvoorbeeld bij haar gespot. Sowieso is Victoria een grote inspiratiebron voor mij. Niet alleen qua fashion, maar ook voor wie ze is. Als onderneemster heeft ze al zoveel bereikt in haar leven, maar ze is tegelijk ook een echte familievrouw.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.