Op de nacht van 7 op 8 september kwam Ivo Pauwels, de acteur die de legendarische Nonkel Jef vertolkte, helaas te overlijden. Wat volgde was een ware hel voor weduwe Diana More aangezien Ivo omwille van een familievete nog altijd niet naar zijn laatste rustplaats is gebracht.

Vooral de eenzaamheid blijkt Diana erg zwaar te vallen. “Af en toe drink ik een glaasje van zijn favoriete champagne”, gaat ze van start in Dag Allemaal. “Dan voel ik me wat minder alleen.”

Alles in huis ademt dan ook nog steeds Ivo uit en herinnert Diana zodoende aan haar overleden partner. “Ik kan het niet meer aan”, geeft ze terneergeslagen toe. “Wij waren onafscheidelijk, een kwarteeuw lang hebben we lief en leed gedeeld. Wij waren zielsverwanten. Nachtenlang praatten wij met elkaar, vaak tot zes uur ’s ochtends. Geheimen hadden we niet. Ivo was de man van mijn leven, nooit zal iemand zijn plaats kunnen innemen, dat weet ik zeker. Ik begrijp nu hoe Hugo Sigal worstelde met zelfmoordgedachten, hoe diep hij heeft gezeten na het verlies van zijn Colleke.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.