Door het programma ‘Jani & James doen-het-zelf’ komen Jani Kazaltzis en James Cooke in aanraking met tal van verschillende jobs. Handig voor mocht hun mediacarrière ooit ten einde komen, zo merkt de reporter van Story op.

“James kan nog achter de schermen van zijn productiehuis werken, ik zal daar de bureaus moeten kuisen”, gaat Jani lachend van start.

James geeft op zijn beurt dan weer aan dat ze vermoedelijk wel op hun pootjes terecht zullen komen. “We zijn ook niet vies van hard werken. Zolang je het maar graag doet. Ik wil me niet elke dag naar mijn werk sleuren. Misschien keer ik dan wel terug naar de horeca of ga ik lesgeven. Dat heb ik hiervoor ook gedaan. Ik heb zelfs nog in een fabriek gestaan. Het is niet omdat je artiest bent, dat het werk voor het rapen ligt.”

Het tv-gezicht maakt de opmerking dat ze hoe dan ook nog lang zullen moeten werken en dat rentenieren nog lang niet aan de orde is. “Onze achternaam is niet Verhulst”, besluit hij lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.