Wat veel fans zich afvragen is hoe het is gesteld met Klubbb3, de band van Jan Smit, Florian Silbereisen en Christoff. Daar geeft Jan een antwoord op in Primo.

“Die staat nog steeds on hold. Ik heb nog wel contact met Florian en Christoff, maar ik was echt op, dus heb ik er de stekker uit getrokken. Ik wil geen 50 of 100 dagen meer van huis zijn. Ik heb een gezin. Florian niet, Christoff evenmin. Zij hebben ook mensen die ze graag zien, maar voor mij was het offer te groot geworden.”

Jan heeft dus besloten om met de groep te stoppen en kon gelukkig op begrip rekenen van Christoff en Florian. Al moet Jan toegeven dat hij het ook best jammer vindt.

“Ik moet vooral naar mezelf kijken. Maar begrijp me niet verkeerd, ik vind het zelf ook heel jammer, hoor. Want met Klubbb3 hadden we de gouden formule beet. We hebben één miljoen cd’s verkocht op vijf jaar tijd. ‘Je lijkt wel gek dat je de kip met de gouden eieren slacht’, moeten veel mensen gedacht hebben. Maar het is niet anders. Je moet keuzes maken in het belang van jezelf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.