In de jaren negentig was Pascale Naessens niet van televisie weg te slaan. Ondertussen is dat al weer enkele jaartjes geleden. Ze presenteerde nog samen met Kürt Rogiers ‘De Schaal van Pascale’, maar sindsdien werd het weer stiller rond Naessens.

“Ik heb heel graag voor tv gewerkt, maar wat ik nu doe, is helemaal mijn ding, ik kan er mijn interesses, creativiteit en ideeën in kwijt. Bij tv ben je altijd afhankelijk van bazen en productiehuizen. Ze slagen er precies altijd in om mensen op de verkeerde plaats te zetten, laten je soms dingen doen waar je niet helemaal achter staat”, klinkt het in Dag Allemaal.

‘De Schaal Van Pascale’ was geen groot succes, al heeft Pascale dat wel met veel plezier gedaan. Het was toch niet helemaal wat het moest zijn.

“Het mocht voor mij allemaal veel spontaner. Goed dat het thema keramiek in de kijker kwam, maar ’t was geen programma voor het grote publiek waar VTM voor staat.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.