Raf Jansen, hartendief bij het thuispubliek, heeft meer op zijn bord dan enkel scripts en camerarollen. Terwijl hij de rol van Dieter belichaamt, balanceert Raf tussen het vader zijn van twee jonge zoons en de hectische wereld van toneel en televisie; dat schrijft Primo. 

Met lange draaidagen bij ‘Thuis’ en een rondreizende toneelvoorstelling, kun je je afvragen hoe hij en zijn partner, Elke, het rooien. Maar voor Raf, die op latere leeftijd vader werd, is de uitdaging net zo zoet als vermoeiend. Hij ziet een heldere toekomst voor zijn jongens, ondanks de schaduwen die vandaag de dag de wereld overspannen. 

Raf deelt een hoopvolle kijk op het ouderschap in onze gecompliceerde wereld. Hij gelooft dat zijn zoons zullen bijdragen aan een betere toekomst; wat mooi!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.