In een exclusief gesprek met Story heeft Lut Hannes, het geliefde gezicht van ‘Thuis’, haar hart gelucht over haar opzienbarende beslissing om de serie vaarwel te zeggen. 

“Ik had echt iets van: ‘Waar is Lut?'”, biecht ze op, terwijl ze de worstelingen met haar achtergrondrol bespreekt. Met de dappere Angèle die uit de schijnwerpers verdween door nieuwe verhaallijnen, voelde Lut zich als een kunstenaar zonder doek. De actrice, die ook te maken kreeg met een strijd tegen een vreselijke ziekte, verklaart haar drang om voluit te leven en andere wegen in te slaan. Lut is niet klaar met acteren en heeft net haar cv naar productiehuizen gestuurd, klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan, maar dan zonder de intensieve verplichtingen van een dagelijkse soap. 

En hoewel ze erkent dat Angèle een onuitwisbare stempel op haar leven heeft gedrukt, lijkt ze vastberaden om het volgende hoofdstuk van haar carrière in te gaan. “Ik wil er de komende jaren nog uithalen wat erin zit”, verklaart ze met een veelzeggende glimlach in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.