Duik in het hart van avontuur met Dieter Coppens, de man die ons keer op keer ontroert met zijn reisverhalen uit ‘Down the road’! 

Zijn recente tocht door het betoverende Canada met zes jongvolwassenen met het downsyndroom bewijst dat hij meer doet dan ons alleen maar entertainen; hij wijst ons de weg naar een mooier leven. Dieter onthult dat het echt draait om de kleine dingen, zoals de ochtendzon begroeten of genieten van het moment, en daagt ons uit om onze filters te laten vallen. Zijn kijk op het leven is verfrissend: loslaten, relativeren en het volle leven omarmen. Maar bovenal leert hij ons dat je vanuit het beste in mensen moet uitgaan. Deze goeroe van de goede vibes vertelt ons ook hoe hij na elke trip terugkeert met een grotere tolerantie voor zijn eigen kroost, al is dat maar voor even. 

Dieter deelt de puurheid van zijn reisgenoten en laat ons zien dat iedere ontmoeting met hen een onbetaalbare les is in liefde en het leven zelf.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.