De ooievaar is weer onderweg naar Yanni Bourguignon en zijn lief Kelly; dat schrijft TV Familie.

Het ‘Familie’-fenomeen en zijn verloofde, Kelly, zagen hun leven in een wervelwind veranderen toen ze ontdekten dat baby nummer twee zich aandiende… En dat veel sneller dan verwacht! Terwijl het stel nog aan het nagenieten was van de geboorte van hun eerste wonder, Lyo, slingerde het lot hen een tweede zwangerschap in de schoot, bijna letterlijk. Het nieuws kwam onverwacht, alsof de natuur zei: “Waarom wachten?” Maar de blije toekomstige ouders namen het nieuws op als kampioenen, met de grappige geestigheid van een sitcom-scenario. Geen winkels open in Spanje om een test te kopen? Geen probleem, dan maar een familie-uitje met een extra verrassing de volgende ochtend! 

Yanni en Kelly zijn er klaar voor om de baby chaos, die elke nieuwe ouder kent, te omarmen – met een glimlach, natuurlijk!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.