Schandalig gezellig en ongefilterd – dat is de sfeer die je kan verwachten in ‘Go with the flow’, de gloednieuwe podcast waar Ann Van Elsen en Ellemieke Vermolen de levenswijsheden uit de doeken doen; dat schrijft Story. 

Deze twee powerhouses – Ann, de vurige JOE-presentatrice, en Ellemieke, de Nederlandse culinaire creatieveling – laten geen onderwerp onbesproken. Van de ups en downs van het moederschap tot de pittige nasleep van een scheiding, alles komt op tafel. Terwijl ze samen door de golven van de Leie klieven, delen ze lachend (en soms met een traan) hun ervaringen met bekende Vlamingen en Nederlanders. Ellemieke, met haar kalmte en wijsheid, brengt balans in Ann’s vuur, die op haar beurt belooft meer ‘Ellemieke’ te zijn – directer, rustiger. 

En laten we wel wezen, in de wereld van vandaag waar de schone schijn op sociale media hoogtij viert, is dit duo een verademing met hun rauwe, echte praatjes. Ze zijn hier niet om te preken, maar om te delen!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.