Er is al veel gezegd en geschreven over ‘De Tafel Van Gert’. Het programma kon op veel kritiek rekenen en sommige onderwerpen werden als bijzonder gevoelig aanzien. Maar het programma kende een groei en de reacties werden alleen maar positiever.

Dat is onder andere te danken aan het nieuwe team dat het programma leidt. Er zijn veel meer ervarene mensen en dat zorgt ook voor een rustig gevoel op de redactie. Vlak voor aanvang van het programma zal je niet snel chaos merken.

Ook Gert is enthousiast over de nieuwe aanpak en de goede vibes achter de schermen. Dat dat de kijkcijfers ten goede komt, juicht hij alleen maar toe.

“De kijkcijfers stijgen, we zitten op het goede pad. De show is losser geworden, met meer ruimte voor humor, zonder dat we de zwaardere onderwerpen uit de weg gaan, maar er is wat meer zuurstof gekomen. De mensen waarderen dat, denk ik. Het levert ons kritiek op, maar ik vind het net onze sterkte. Op een familiefeest is het ook geen hele avond kommer en kwel. ‘Kom, we gaan het ook eens over iets plezants hebben’, wordt daar toch ook gezegd? Welja, dat doe ik dus ook.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.