Davy Gilles is dol op zijn vier kinderen. Maar hij is ook een erg bezorgde papa. En als we dochter Sam mogen geloven is dat nooit anders geweest.

“Ik mocht vroeger nooit alleen met de fiets weg, papa was altijd ongerust. Maar ik snap dat je voor een dochter nog meer beschermend bent”, zegt ze in Dag Allemaal.

Sam is de dochter van Davy Gilles uit zijn eerste lange relatie. Hij was vaak op de baan om op te treden dus de band met haar mama was sterker dan die met haar vader. Maar een troebele band hebben ze nooit gehad.

“Ik heb met papa nooit ruzie gehad, hij heeft nooit geroepen tegen mij of zo. Papa is een lieve man met een zacht karakter. Ik bewonder dat hij altijd, ondanks zijn succes, heel gewoon is gebleven. Veel mensen denken dat hij op brede voet leeft, maar hij geeft meer uit voor anderen dan voor zichzelf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.