Doorheen de jaren heeft Evy Gruyaert wel al eens geleerd dat apart slapen van je partner geen kwaad kan. Zij en haar verloofde Frederik slapen dan ook af en toe eens apart.

“Als ik een migraineaanval heb, of wanneer een van ons twee eens laat thuiskomt na een feestje of vroeg moet opstaan en de andere niet wakker wil maken. Dat doet geen afbreuk aan de hechtheid van de relatie. Allebei slechtgezind wakker worden: dat is pas nefast voor je relatie. En toch hangt daar nog een taboe rond”, zegt ze in Story.

Evy is niet zo vaak meer te zien op televisie en dat komt doordat haar plaats nu steeds vaker wordt ingenomen door jongere en gekleurde mensen. Al heeft Evy daar weinig problemen mee.

“Ik juich dat alleen maar toe, maar wat is er mis met de gewone heterovrouw van middelbare leeftijd? Dat is ook inclusie, hé. Er moet gewoon een goede mix zijn, maar ik heb het gevoel dat je vanaf je 40ste minder begint mee te tellen. Zeker in het medialandschap en vooral als vrouw. Dat is het enige nadeel aan ouder worden, want voor de rest heb je meer zelfvertrouwen, zit je beter in je vel, weet je beter waar je wel en geen energie in wil steken en met welke mensen je wil omgaan. I love it!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.