Frans Bauer is vijftien jaar getrouwd met Mariska. Samen hebben ze vier kinderen die volop hun weg aan het zoeken zijn in het leven. Ook zij hebben nu een partner in hun leven en dat maakt papa Frans erg trots.

“Ik vind het heel mooi om mijn jongens zo verliefd te zien. Op zo’n jonge leeftijd iemand tegenkomen die alles heeft wat je van een partner verlangt, daar moet je geluk in hebben. Anderen zoeken daar hun hele leven naar. Maar ze moeten nog niet aan kinderen beginnen”, lacht hij in Story.

Opa worden, dat ziet Frans nog niet meteen zitten. Voor hem mag het nog eventjes duren. Hij zou zich anders misschien wel oud kunnen gaan voelen.

“Ik zou mijn kleinkinderen rot verwennen. Ik zou ze elke dag meenemen naar een speelgoedwinkel. Maar ik geef mijn zonen wel de raad om toch nog wat te wachten. Geniet zo lang mogelijk van het leven en maak wat carrière zodat je een goede basis hebt. Maar ze hebben geen plannen, ze zijn druk bezig met hun studies.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.