Het was even schrikken toen Eddy en Nancy uit ‘Thuis’ plots een onenightstand hadden. De twee zijn altijd wel een geliefd koppel geweest, maar dit hadden de kijkers niet meteen zien aankomen.

“De relatie met Nancy is tegen de zin van Eddy beëindigd. Het lijkt me niet onlogisch dat hij diep vanbinnen voor haar warme, om niet te zeggen passionele, gevoelens blijft koesteren. Eddy’s libido is altijd groot geweest. Het verbaast me dus niet dat de schrijvers ervoor hebben gekozen om Eddy en Nancy een onenightstand te laten beleven. Ik begrijp dat de kijkers het fijn zouden vinden mochten die twee weer naar elkaar toe groeien, maar evident is dat niet. Want dat zou betekenen dat Nancy en Dieter eerst definitief met elkaar moeten breken… Hoe dat zal aflopen weet haast niemand”, zegt Daan in Primo.

Daan moet het nu op de set doen zonder Lut Hannes, die zijn vrouw speelde. De twee kwamen goed overeen en waren ook erg geliefd bij de kijkers.

“Ik mis haar. Want zij was meer een vriendin dan een collega. Maar goed, Lut heeft er zelf voor gekozen om te vertrekken. Ik hoop dat ze gelukkig is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.