Ward Kerremans pendelt al enige tijd tussen Amsterdam en Brussel. Hij heeft namelijk al een zoontje Younes uit een eerdere relatie. Hij woont vlakbij zijn vorig lief in de Nederlandse hoofdstad. Maar heeft een goede reden om veel in Brussel te zijn.

De acteur is namelijk al een tijdje samen met presentatrice Danira Terkessidis. Danira had net een huis gekocht in Anderlecht en dus trok Ward er samen met haar in. Andersom trekt Danira dan weer geregeld mee naar Amsterdam. Ze zorgt ook mee voor Ward zijn zoontje. “Zij klikten vanaf de eerste minuut dat ze elkaar zagen. Ze kennen elkaar nu al anderhalf jaar, en ze hebben elkaar echt gevonden.” , vertelt de acteur aan ‘Het Laatste Nieuws’. “Mag ze helpen bij de opvoeding? Mag ze hem ook terechtwijzen? Ik vind van wel.”, gaat Ward verder.

Wie weet kan het wel een oefening zijn voor binnenkort. “Als je wil weten of ik kinderen wil met Danira: het antwoord is ja.”, biecht Ward Kerremans nog op. Of het koppel dan definitief in Amsterdam gaat wonen is nog niet bekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.