In ‘Blind Gemaakt’ merken de deelnemers dat het soms wel meer een relatietest is dan enkel een huis verbouwen. “Ik denk dat het vooral belangrijk is dat je alle twee met volle goesting en overtuiging aan zo’n avontuur begint. Dan kan er veel.”

Zelf heeft Dina ook een huis laten bouwen en zelf ook de handen uit de mouwen gestoken. Haar relatie heeft er in elk geval niet onder geleden. “Voor ons was een huis bouwen geen relatietest. Het heeft Wim en mij als koppel net sterker gemaakt.”, vertelt ze aan ‘Story’. Al was het natuurlijk niet altijd rozengeur en maneschijn. “Natuurlijk zijn er af en toe spanningen en discussies, want je bent moe. Maar niets dat je niet kan bijleggen.”, gaat ze verder. Voor de koppels van ‘Blind Gemaakt is dat ook zo. “Ik denk dat het vooral belangrijk is dat je alle twee met volle goesting en overtuiging aan zo’n avontuur begint.”

En zit het tegen moet je dag erna gewoon terug met goede moed beginnen. Zeker niet makkelijk maar dan heeft Dina Tersago altijd het juiste advies klaar. “Wat je vooral niet uit het oog mag verliezen, en dat zeg ik ook tegen de koppels in Huis Gemaakt, is het uiteindelijke doel: een afgewerkt huis. Je bent samen een droom aan het bouwen.”, klinkt het nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.