Margriet Hermans heeft er dan wel al een carrière van goed 40 jaar opzitten, in 2024 wordt ze 70 maar denkt nog lang niet aan stoppen. Ze trekt dan zelfs door Vlaanderen met een nieuwe show. “Ik ga dan op tournee met mijn dochter Celien: Kwestie van DNA.”

Het beloofd een intieme show te worden waarin het publiek haar ook beter gaat leren kennen. “In een huiselijke setting praten we over onze overeenkomsten en verschillen en onze liefde voor muziek.”, vertelt ze aan ‘Story’. Ze mag dan wel twee handen op één buik zijn met haar dochter, toch verschillen ze op enkele vlakken. “Zij is veel impulsiever, terwijl ik wat voorzichtiger ben en niet zo gemakkelijk vreemde mensen in vertrouwen neem.” Naast de tournee zou ze ook nog graag iets voor televisie doen. “Ik zou zo graag een tv-programma maken naar aanleiding van die mijlpaal in mijn leven! Ik heb een leuk voorstel daaromtrent gedaan en ben her en der aan het polsen, maar voorlopig is er nog niets concreet.”

In elk geval gaat de focus nu eerst naar de tournee. De première moet ook een groot feest worden. Als Margriet Hermans tenminste met haar dochter overeenkomt. “Het liefst van al zou ik de fans die avond trakteren op een glaasje feestelijke bubbels. Daar hou ik wel van, terwijl Celien eerder fan is van cocktails. Nog een verschil tussen ons!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.