Britt Van Marsenille mag dan al wel getrouwd zijn, toch werd de presentatrice gespot op verschillende datingapps. Niet voor een avontuurtje maar wel voor een tv-programma. Al was ze niet voorbereid op wat ze allemaal zou meemaken.

“Binnen het uur kreeg ik mijn eerste dickpic binnen. Mijn mond viel open van verbazing. Nadien volgden er nog tientallen, zelfs een masturbatiefilmpje.”, vertelt Britt aan ‘Story’. Ze wil te weten komen waarom mannen ongevraagd zulke foto’s en filmpjes sturen. Ze sprak er zelfs mee af maar nam wel haar voorzorgen. “Uiteraard werd ik wel bijgestaan door de ploeg en een lijfwacht die alles in het oog hielden.”, gaat ze verder. De kans dat sommigen mannen wel eens verkeerd zouden reageren was groot. “Die mannen komen daar aan met een broek vol goesting en ik wilde gewoon wat babbelen. Dat kon in het verkeerde keelgat schieten.”

Britt Van Marsenille was in shock van sommige berichten. “Ik ben zeker niet preuts, maar vond die foto’s ontzettend vies. Op een bepaald moment was ik echt gedegouteerd.”, vertelt ze nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.