Paul Michiels, de legendarische zanger bekend van Soulsister, blijft op 75-jarige leeftijd actief en energiek in de muziekwereld. 

Michiels, die zijn verjaardag vierde met een familiefeest, blijft vol passie voor zijn vak. Hij spreekt in Dag Allemaal over “De voldoening die hij uit zijn carrière haalt en hoe zijn levenswijze, vrij van de dagelijkse sleur, hem jeugdig en enthousiast houdt.” Hij benadrukt daarnaast ook het belang van regelmatige gezondheidscontroles en een actieve levensstijl. Michiels reflecteert op zijn nieuwe album ‘I Welcome You’, waarin hij zijn gevoelens over het ouder worden en zijn levenservaringen deelt. 

Hij spreekt openhartig over de uitdagingen en schoonheden van het ouder worden, en hoe hij hoopt nog vele jaren muziek te kunnen maken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.