Thomas Vanderveken, nu halverwege zijn leven, deelt zijn gedachten over het verouderingsproces en zijn plannen voor de toekomst. 

Hij ziet zichzelf niet als een traditioneel ‘midlife’ persoon, maar erkent wel de impact die het verlies van zijn vader op jonge leeftijd op hem heeft gehad. Dit verlies heeft hem gemotiveerd om elke dag als zijn laatste te leven en elke ervaring ten volle te waarderen. Hij benadrukt in Dag Allemaal het belang van zijn gezin en hoe het vaderschap hem heeft veranderd. Voor Thomas betekent het vaderschap het geven van prioriteit aan zijn kinderen en het vinden van voldoening in het gezinsleven. 

Hij ziet de toekomst met optimisme tegemoet en hoopt een gebalanceerd leven te leiden waarin hij tijd kan besteden aan zijn gezin en zijn passies kan blijven volgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.