Thomas Vanderveken deelt zijn persoonlijke inzichten en toekomstvisies in een diepgaand gesprek. Na het vroege verlies van zijn vader werd Thomas geconfronteerd met de harde realiteit van het leven en het belang van het koesteren van elk moment. 

Deze ervaring heeft een blijvende impact op hem gehad, waardoor hij een meer doordachte en op het heden gerichte levenswijze heeft aangenomen. Thomas spreekt in Dag Allemaal openlijk: “Ik ben bang voor de dood, maar het stimuleert mij ook wel om volop van het leven te genieten!” Als vader van drie kinderen erkent hij hoe het gezinsleven zijn dagelijkse routine en prioriteiten heeft beïnvloed. Hij benadrukt de noodzaak om aanwezig te zijn in het leven van zijn kinderen en de vreugde die hij vindt in het vaderschap. 

Voor de toekomst streeft Thomas naar een evenwichtige levensstijl waarin hij zowel een betrokken gezinsman als een gepassioneerde professional kan zijn!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.