Een verrassing kunnen we het niet noemen in Blind Getrouwd. Matthieu en Isabelle gaan verder als vrienden door het leven. Al had het voor Isabelle wel anders mogen aflopen. “Ik zou daar niet beschaamd voor geweest zijn, alleszins. Maar uiteindelijk heeft zijn duidelijke ‘nee’ me ook beïnvloed natuurlijk.”

De twee hadden van meet af aan een goede klik en zelfs op de huwelijksreis werd er al aardig wat afgelachen. Eens terug thuis verliep het allemaal wat minder vlot. “Dat het tussen ons stroef ging? Ik heb dat zo niet ervaren.”, vertelt Isabelle aan ‘Dag Allemaal’. Er kwam ook commentaar dat Matthieu twee keer naar een festival is gegaan en zo het experiment te weinig kansen gaf. “Die tickets waren maanden voordien gekocht, hé. Het was de bedoeling dat we na de huwelijksreis het normale leven weer oppakten, en dat hebben we beiden gedaan.”, verduidelijkt Isabelle.

Na afloop zit Isabelle nog met een hoop vragen die ze hoop een plaats te kunnen geven. “Wat had Matthieu nodig om die gevoelens voor mij te laten groeien? En waarom had hij z’n lat zo hoog gelegd?” En er is meer aan de hand maar hebben we voorlopig het raden naar. “Euhm, er speelde ook wel nog wat meer, maar dat houden we tussen ons.”, klinkt het nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.