In ‘De Verhulstjes’ zie je Gert Verhulst duidelijk genieten. Van zijn tv-opnames, zijn gezin tot alle reizen die het gezin onderneemt. En hij denkt absoluut nog niet aan stoppen.

Hij voelt zich nog steeds in de fleur van zijn leven en daar heeft zijn leeftijd alles mee te maken. “Als je jonger bent, ben je rapper in paniek en maak je je meer zorgen. Onterecht, blijkt achteraf vaak. Nu doe ik dat niet meer. Dat is ouder worden, je leert: het komt zoals het komt.”, vertelt hij aan ‘Dag Allemaal’. Relativeren dus en dat kan hij goed. Ondanks zijn luxeleventje staat hij wel nog met beide voeten op de grond. “Ik ben afhankelijk van wat zich aandient. Als ’t leuke dingen zijn, doen we die gewoon. Als er zich niets meer aandient, stopt het.”

Natuurlijk wil hij nog enkele jaren verder met ‘De Tafel van Gert’ en ‘De Verhulstjes’ maar beseft ook dat hij afhankelijk is van de kijkers. “Ik kan wel zeggen dat ik dit tot mijn 65ste blijf doen, maar als volgende week niemand meer kijkt naar ‘De Tafel Van Gert’ of ‘De Verhulstjes’, dan stopt het. Maar voor hetzelfde geld kom ik op m’n 80ste nog altijd met mijn kop op tv”, gaat Gert Verhulst verder.

In elk geval heeft hij genoten van alle kansen dit jaar en wil dat niet zomaar lossen. Van één ding is hij alvast overtuigd. “Ik vind dat ons leven alleen maar beter wordt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.