Je hoort het wel eens vaker dat wanneer iemand moeder wordt, hen dat helemaal veranderd. Veel vrouwen worden er rustiger van en stellen andere prioriteiten. Dat is bij Astrid Coppens niet anders.

“Ik ben socialer geworden. Je leert veel moeders kennen aan de schoolpoort, dus automatisch sla je vaker een babbeltje. Of het me ook kwetsbaarder heeft gemaakt? Ik vind dat dat meevalt. Ik ben wel een bezorgde mama. Ik neem geen risico’s als het over mijn dochters gaat”, zegt ze in Story.

Astrid en Bram zijn al zo’n tien jaar samen. Hun liefde bloeide open in Los Angeles waar Bram aan het werk was als regisseur.

“We leerden elkaar kennen tijdens het uitgaan, nadat ik net gescheiden was. Van liefde op het eerste gezicht was geen sprake. Het heeft toch enkele maanden geduurd voor de vonk oversloeg. Maar Bram is echt de man van mijn leven. We delen dezelfde waarden, normen en interesses. Er is veel passie en liefde, en we raken nooit uitgepraat. Bovendien vertrouwen we elkaar blindelings, en aan één blik hebben we genoeg om te weten wat de ander denkt of hoe die zich voelt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.