In ‘Starstruck’ dat sinds kort te zien is op VTM zien we Bart Kaëll zetelen in de jury van het programma. Hij moest de verschillende performances van de kandidaten beoordelen.

“Stem vind ik uiteraard heel belangrijk, maar ook de beleving van de song. Ik moet het echt voelen. Bovendien moeten ze zich goed inleven in de persoonlijkheid van hun ster. Ik ben toch een paar keer van mijn sokken geblazen, het niveau was heel hoog. Soms dacht ik zelfs dat de echte wereldster op het podium stond”, vertelt hij nog steeds verbaasd in Story.

We zien niet meteen imitaties van Vlaamse artiesten de revue passeren. Wel van grote namen zoals Freddie Mercury, Tina Turner en Britney Spears.

“Niemand heeft het aangedurfd om mij te imiteren. Zelf heb ik nog Eddy Wally, La Esterella en Johan Verminnen geïmiteerd op een podium. Al treed ik toch het liefst als mezelf op. En de komende maanden is dat vooral met Luc, want we toeren door Vlaanderen met onze voorstelling Een paar apart. Op 20 januari staan we zelfs in Capitole Gent. Spannend!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.