Jits Van Belle speelt de rol van Becky in ‘De Buurtpolitie’. Alweer een unieke kans voor de actrice die lange tijd ook een rol had in ‘Familie’. Daar speelde ze Robyn, de ex-partner van Benny, gespeeld door Roel Vanderstukken.

“k moest onlangs in het gebouw zijn waar ‘Familie’ opgenomen wordt. Ik ben even mijn neus gaan binnensteken op de set. Het was ontzettend leuk om Roel Vanderstukken – met wie mijn personage Robyn een relatie had – en de rest van de collega’s weer te zien en in de armen te vliegen”, glundert Jits in Primo.

Mochten ze Jits nog terugvragen voor ‘Familie’, dan zou ze daar zeker over nadenken. Al denkt ze ook al te weten wat ze zou antwoorden.

“Ik zou hoogstwaarschijnlijk ‘ja’ zeggen. Maar goed, momenteel is er niet veel tijd om ‘Familie’ te missen, want er zijn dagen waarop ik om zes uur ’s ochtends al in de make-upstoel zit voor ‘De Buurtpolitie’.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.