Toen Lucas Van den Eynde had besloten dat hij niet de ambitie had om de zaak van zijn vader over te nemen en liever acteur wilde worden, kwam dat toch even hard aan bij de vader van Lucas. Hij had het helemaal anders gezien.

Van den Eynde voelde zich niet schuldig, maar een prettig gevoel gaf het hem niet. “Schuldig is een groot woord, maar ik heb me wel vaak afgevraagd: ‘Vaderke, wat heb ik je toch aangedaan?’ Maar het is allemaal goed gekomen. Ineens was ‘Morgen Maandag’ er en waren ze heel trots. Vooral mijn moeder. Een artiest in de familie, dat vond ze wel plezant”, reageert hij in Primo.

Behalve acteren heeft Lucas nog een andere grote passie en dat is vliegen. Hij heeft al een tijdje zijn vliegbrevet en vind niks zaliger dan in een vliegtuig te stappen.

“Rond mijn 40ste heb ik ervan gedroomd om professioneel piloot te worden. Maar ik was al een tijd als acteur bezig. Om dan ineens te stoppen om opnieuw te gaan studeren… Het leek me uiteindelijk toch niet zo’n goed plan. En het is goed zo, ik vind mijn meug.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.