Sikudhani Wangui had zich geen mooier avontuur kunnen voorstellen dan haar parcours bij ‘The Voice Kids’. Ze won het programma vol overtuiging en met coach Pommelien Thijs aan haar zijde.

De winnares heeft veel van haar coach kunnen leren en dat neemt ze mee naar de toekomst. Want zingen, daar wil ze heel graag mee verder.

“Naast zangtechniek heeft Pommelien mijn zelfvertrouwen ook een boost gegeven. Vroeger durfde ik niet veel, omdat ik dacht dat ik het niet kon, maar nu geloof ik meer in mezelf. Niet alleen op een podium, maar ook ernaast. Daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor. Of we nog contact hebben? Heel sporadisch. Pommelien is heel druk bezig en ik wil haar niet te veel storen”, klinkt het in Story.

Sikudhani heeft ook een eerste single uit: ‘Who Are You’, een cover van Jessie J. Ze koos de single omwille van de mooie boodschap.

“Het is altijd oké om te zijn wie je bent. Bovendien wilde ik graag in het Engels zingen, zodat veel mensen het begrijpen. Ik zou het heel cool vinden om door te breken in Amerika. Maar ik ben ook realistisch, laat ons eerst in België voet aan de grond krijgen. Sowieso was The Voice Kids het zotste avontuur dat ik tot nu toe in mijn leven beleefd heb. Een van de grootste dingen die ik al bereikt hebt, en ik ben nog maar dertien, hé.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.