Geen relatie voor Alexander en Fleur uit ‘Blind Getrouwd’ maar wel een stevige en mooie vriendschap. Zo hoeft ‘Blind Getrouwd’ niet voor elk koppel negatief te eindigen. De twee staan nog steeds achter hun beslissing en hebben geen moment spijt gehad van hun deelname.

“Het voelt gewoon goed dat ik bij Alexander volledig mezelf kan zijn. Ik heb er écht een goeie vriend bij. Tegen hem kan ik alles zeggen wat er op mijn lever ligt. We hebben een speciale plek in elkaars hart veroverd. En dat meen ik”, begint Fleur in Tv Familie.

De twee horen elkaar nog geregeld en dat doet veel deugd. Ze zullen altijd voor elkaar klaarstaan, maar het is als vrienden en niet langer als koppel.

Een nieuwe liefde is er nog niet in beide hun leven. Ze zijn nog altijd aan het bekomen van de rollercoaster aan emoties die hen het afgelopen half jaar heeft gebracht. Maar afschermen voor de liefde doen ze niet.

“Alexander en ik hebben nog een lange periode onder de radar moeten leven. Niemand mocht weten of we nog samen waren of niet zolang het programma op tv liep. Dus nee, ik ben nu totaal niet bezig met de liefde. Ik sluit me er zeker niet voor af, maar alles op z’n tijd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.