Na de moeilijke rouwperiode die Jeroen Meus heeft meegemaakt na het overlijden van zijn broer Wim, durft de tv-chef terug opnieuw vooruit te kijken, zo staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

“Ik hoop dat ik met ‘De mosterd van Meus’ een reeks heb die ik enkele seizoenen kan verderzetten, maar ik droom er ook van om twintig jaar ‘Dagelijkse kost’ te maken”, gaat Jeroen van start. “Als het van mij afhangt, doe ik nog zeker zes jaar door, maar over drie jaar eindigt mijn contract bij VRT. Ik moet dus afwachten of dat zal lukken.”

Hoewel de chef in de eerste plaats vooral aan zijn toekomst op VRT denkt, geeft hij toe dat het begint te kriebelen om opnieuw een onderneming te starten. “Ik heb afgezien van het faillissement, maar ik mis een eigen zaak ook. Al wil ik er geen slaaf meer van zijn. Als ik opnieuw iets zou beginnen, is het een café dat ik opendoe wanneer ik zelf wil en waar mensen kotelet, wortelstoemp en zelfgemaakte pickles komen eten. Simpel, met sanseveria’s op de vensterbank en een jukebox in de hoek. Dat is mijn ideaalbeeld van een eigen zaak.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.