De reis van ‘Messy Chef’ Jelle Beeckman van ‘De Verraders’ van een opstandige puber naar de geliefde kookgoeroe die we vandaag kennen, is er een van pure zelfontdekking en eigenzinnigheid; dat schrijft Story. 

Als tiener worstelde Jelle met leerstoornissen en rebelleerde hij tegen de gezinsdiners, vooral om de pijnlijke rapportgesprekken te vermijden. Wie had gedacht dat zijn moeders ultimatum – ‘kook je eigen eten’ – zou leiden tot zulke spectaculaire culinaire hoogtes? Het koken werd Jelle’s toevlucht en zijn gerechten betoverden al snel de smaakpapillen van zijn familie. Met zijn kenmerkende nonchalante flair tart hij nu de culinaire normen en presenteert een vierde kookboek, ‘F*ck Granola’, dat de conventies uitdaagt en iedereen aanmoedigt om hun eigen ding te doen. 

Vergeet de cijfers en letters, Jelle heeft zijn eigen succesrecept gevonden, en dat smaakt naar meer!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.